Juridisk rådgivning

Kan du ikke se skoven for bare træer – eller er du kommet i tvivl om dine rettigheder?

Uanset om du har brug for juridisk hjælp til din virksomhed, privat eller blot fanget som borger i et system, hvor intet synes at gå din vej, er du kommet til rette sted.

Jeg yder rådgivning både til private og virksomheder.

På virksomhedsfronten kan jeg hjælpe dig med at få styr på det skattemæssige setup og virksomhedsform. Jeg kan kigge særregler igennem på dit område og yde rådgivning i juridiske konflikter af forskellig art. Uanset om det omhandler kunder, medarbejdere eller offentlige instanser.

Har du som borger modtaget økonomiske krav eller modtaget en afgørelse, som du ikke helt forstår, eller er uenig i, så kontakt mig endelig. Jeg må desværre indrømme, at det er ganske få gange, jeg er stødt på en afgørelse fra kommune, tilsynsmyndighed – ankestyrelsen eller statsforvaltning – uden juridiske fejl. Jeg har flere gange oplevet, at en sag i ankestyrelsen må gå om på grund af helt fundamentale juridiske fejl.

Har du fået brev fra advokat, fogedret eller andet, som du ikke helt forstår, så hiv endelig fat i mig. Det er sjældent så farligt som man læser det.

Du kan altid sende en uforpligtende mail til: Peter@jura-hjaelp.dk

Få juridisk rådgivning

Send en mail til peter@jura-hjaelp.dk for at få hjælp. Vi vil sammen gennemgå dine udfordringer

Skriv til mig

Jeg svarer inden for 24 timer

Jeg ringer dig op for et telefonmøde

Sammen gennemgår vi dine udfordringer

​Foretrækker du at ringe?

Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 20 92 18 87, du kan ringe alle dage mellem kl. 8 og 22.